Collserola crema, una exposició denúncia

L’Arxiu Històric de Roquetes – Nou Barris reclama a les administracions que actuïn per revertir els danys dels incendis

L’Espai Via Favència mostra aquests dies en una exposició quines són les conseqüències dels incendis a la Collserola més propera a Nou Barris.  La majoria de les fotografies pertanyen a l’Antonio Silva, membre de l’Arxiu Històric de les Roquetes-Nou Barris. La iniciativa neix amb l’objectiu de denunciar l’estat de la serra que ha patit diversos incendis i que continua  cremada, amb pocs brots verds. Segons l’arxiu, la Collserola limítrof amb els districtes d’Horta i Nou Barris és la gran oblidada per les administracions. Afirmen que a l’altra banda de la serra si que es fan actuacions per revertir els danys provocats pels incendis.  Des de l’arxiu es demana que tant el Patronat de Collserola com l’Ajuntament liderin campanyes de reforestació ja sigui amb l’ajut de voluntaris o amb les escoles.

D’altra banda, l’exposició també vol denunciar als piròmans que cada any, malmeten la serra i els animals que hi viuen a dins provocant els incendis. Des de l’arxiu també es demana més contundència a l’hora de castigar a aquestes persones que tant mal fan a Collserola i el seu hàbitat.

La mostra es pot visitar fins al proper 9 de novembre.

 

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies