L’església del Mental i Can Carreras, punts estrella al Consell de Barri de la Guinueta

L’Ajuntament informarà sobre l’inici d’obres de l’església i l’avantprojecte de rehabilitació de la masia

El Consell de Barri de la Guineueta tractarà avui dos temes amb gran interés per als defensors del patrimoni del districte. Dos espais emblemàtics i singulars com són l’antiga església del Mental de la Santa Creu i la masia de Can Carreras formen part de l’ordre del dia de la sessió. D’una banda s’informarà als veïns del calendari d’inci de les obres que recuperaran l’església del Mental, un temple molt degradat amb el pas del temps. A hores d’ara, l’església es troba precintada amb lones i tanques.  D’altra banda, es presentarà l’avantprojecte guanyador per a la rehabilitació de la masia de Can Carreres, un altre element patrimonial del districte que es troba en un estat d’elevada degradació. A continuació us detallem aquests i altres punts de l’odre del dia del Consell de Barri que se celebrera avui a les 19h a la masia de la Guineueta, plaça de Ca N’Ensenya 4:

1. Informació calendari inici d’obres CEM Guineueta i església del Mental.
2. Presentació avantprojecte equip guanyador rehabilitació Masia Can Carreres.
3. Informe obres finalització del parc de la Guineueta.
4. Nou Barris Activa.
5. Temes d’interès del barri (nova xarxa de bus), precs i preguntes.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies