“Barris d’oficis”, un programa de treball i formació

Les persones en situació d’atur o precarietat es poden inscriure fins al 25 de novembre 

“Barris d’oficis” és un programa de treball i formació adreçat a persones en situació d’atur o de precarietat laboral. Les persones participants seran contractades per un període de dotze mesos, a jornada completa i amb unes condicions salarials dignes. Aquestes persones han de ser residents dels barris on l’Ajuntament de Barcelona desplega el Pla de barris que, en el cas de Nou Barris són la Zona Nord (Ciutat Meridiana, Vallbona i Torre Baró), la Trinitat Nova i les Roquetes.

El programa ofereix oportunitats laborals en diferents sectors. Les persones preseleccionades concretaran el seu ofici en una entrevista. Alguns dels possibles sectors són:

Atenció sociosanitària a persones en situació de dependència
Neteja industrial i gestió de residus industrials
Indústria
Indústria alimentària
Agroecologia i medi ambient
Fabricació digital i impressió en 3D
Reparació i manteniment
Activitats portuàries
Altres serveis a les persones

Durant els dotze mesos de contractació, les persones també rebran formació tant professional com transversal. La formació professional permetrà adquirir les competències necessàries per desenvolupar un ofici. La transversal permetrà desenvolupar funcions professionals bàsiques.  Les persones participants disposaran d’un tutor o una tutora, que les acompanyarà i assessorarà; i al final del contracte, els/les ajudarà a trobar una nova oportunitat laboral.

Per inscriure’s i consultar més informació podeu trucar al 932 346 119 o envieu un correu electrònic a barrisdoficis@barcelonactiva.cat. També podeu assistir a les sessions informatives del teu barri. Després de la sessió podreu fer la preinscripció a través dels ordinadors del centre i, si ho necessiteu, disposareu de l’ajuda dels tècnics i les tècniques del programa. El calendari de les sessions és:

La Zona Nord (Ciutat Meridiana, Torre Baró, Vallbona): Avui dilluns, 5 de novembre, a les 16h, a la Biblioteca Zona Nord (Vallcivera, 3).

La Trinitat Nova: dimecres, 7 de novembre, a les 10.30h, al Casal de Barri Trinitat Nova – SomLaPera (Garbí, 3).

Les Roquetes: dimecres, 7 de novembre, a les 16h, a l’Ateneu Popular 9 Barris (Portlligat, 11-15).

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies