Més de 300 persones ateses al nou servei Nou Barris Activa

El servei apropa els recursos de Barcelona Activa al districte

Nou Barris Activa compleix el primer mes en funcionament a l’oficina situada al carrer de Vilalba dels Arcs 39-41. Es tracta d’un espai municipal per a la promoció econòmica i l’ocupació adreçat a la població de Nou Barris.  L’objectiu d’aquest servei és aproximar els recursos de Barcelona Activa al veïnat del districte, així com ampliar la cobertura d’accions destinades a tots els seus agents socioeconòmics: serveis i programes d’ocupació, assessorament en drets laborals i serveis per a l’enfortiment del teixit comercial, empresarial i l’emprenedoria a Nou Barris. Aquest nou espai de 470 m2 està liderat per Barcelona Activa i el Districte de Nou Barris, i està en estreta connexió amb les entitats del territori.

Segons informa l’Ajuntament, en aquest primer mes de vida de l’equipament han passat per l’espai més de 300 persones per informar-se i acollir-se als diferents serveis que l’equipament posa a disposició de les persones que busquen feina, que volen emprendre, o que cerquen assessorament sobre el seu negoci ja iniciat.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies