Un espectacle de titelles per a adutls per cloure les celebracions de la Castanyada

La companyia El Topil ens convida a gaudir d’un teatre de pa, paper i sucre al centre cívic Torre Llobeta

Si no heu vist mai titelles de pa, paper i sucre, avui teniu una oportunitat. Dins la programació d’actes i activitats per celebrar la Castanyada, el centre cívic de Torre Llobeta ens convida a l’espectacle de titelles per a adults ‘El todo morido’, a càrrec de la companyia El Topil.  Escoltareu les aventures d’algú que empès pel desig de saber i obtenir respostes, pregunta i pregunta fins a arribar a contactar amb personatges bastant poc habituals de trobar. Una història d’amistat, d’amor i ganes de saber!

19h “El todo morido”
Titelles per a adults. Teatre de pa, paper i sucre.

A càrrec de la Cia. El Topil.
Entrada gratuïta. Recollida d’entrades a partir de les 18h
Centre Cívic Torre Llobeta.

Entrades relacionades!