La línia 97 passa cada quart d’hora per Vallbona

Un segon vehicle de reforç permet reduir la freqüència de pas els dies laborables

La 97 és una de les tres línies de bus que a partir d’avui es reforcen per millorar la freqüència de pas. És una bona notícia per als veïns de Vallbona que avui han comprovat que el bus ja no passa cada mitja hora sinó a cada quart. La incorporació d’un segon vehicle a la línia des de les 6.30h del matí fins a les 20h en dies laborables ha permès aquesta millora. Les línies 13 i i 91 també han millorat els horaris amb la incorporació de vehicles nous.

El segon vehicle de la 97 entra en funcionament una hora més tard i acaba dues hores abans que l’horari del primer vehicle. Aquest reforç permet una millor freqüència a les hores de més volum d’usuaris i més trànsit. Fins ara, els usuaris havien d’esperar mitja hora entre bus i bus. Una espera que s’allargava quan hi havia qualsevol tipus d’incidència amb l`únic vehicle de la línia. Aquest matí, alguns veïns de Vallbona s’han apropat a les marquesines i parades per veure els nous horaris. “Avui m’he assabentat que hi havia un segon vehicle de la línia 97. – comenta la Matilde Asensio, veïna de Vallbona – La veritat és que ens va millor, perquè abans perdia moltes voltes. I amb aquest quart d’hora que hem aconseguit, ens va millor.” El segon vehicle és de gran utilitat per a les persones que surten de Vallbona en direcció Fabra i Puig cap a la feina i les escoles a primera hora del matí i tornen al vespre. “És molt útil al matí, sobretot perquè quan els nens van a l’escola, a vegades no es volen llevar molt ràpid i quan arribes a la parada el bus ja ha marxat”, explica la Juana Constanza, veïna de Vallbona.  També la Asunción Gris està molt satisfeta amb els nous horaris: “A mi em va estupendament, perquè, clar, ara faig vacances però quan treballo de 7 a 15h de la tarda, m’anirà molt bé que hi hagi un bus cada quart d’hora.”

Per als veïns de Vallbona els autobusos són una connexió fonamental amb la resta de la ciutat ja que és un dels pocs barris de Barcelona que no disposen de cap parada de metro. Les autopistes i les vies de tren separen Vallbona de la ciutat. Gràcies als autobusos, Vallbona es comunica amb més rapidesa en transport públic amb el metro i la renfe.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies