Acaba la reurbanització del carrer d’Alcúdia, entre Valldemossa i Deià

Els vianants guanyen un espai més accessible amb voreres més amples 

Els operaris fan aquests dies els darrers retocs al carrer d’Alcúdia,  en el tram que va entre els carrers de Deià i Valldemossa. Les obres han reurbanitzat aquest tram de carrer que quedava pendent d’enllaçar amb la resta.

Les obres han creat un espai més accessible per als veïns de l’entorn,  eliminant els desnivells i les barreres arquitectòniques. S’han ampliat les voreres a banda i banda per tal de guanyar més espai per als vianants, i també s’hi ha instal·lat mobiliari urbà i nou arbrat. Pel que fa a l’enllumenat, s’han renovat els fanals i tota la xarxa amb tecnologia led i s’han soterrat les línies de serveis aèries. El sistema de recollida d’aigües també és nou.

A la calçada, s’ha unificat el tram de velocitat màxima 30 com a l’entrada del carrer. També s’han perdut algunes places d’aparcament en superfície.

Les obres van començar a la primavera i acaben aquest mes de novembre, segons el calendari previst. Durant aquests mesos, aquest tram de carrer ha estat tallat al trànsit.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies