Nou Barris tindrà 16 noves estacions del Bicing

El servei ve acompanyat de l’estrena de bicicletes elèctriques

Feia anys que des del districte es reclamava l’arribada del servei de Bicing a tot Nou Barris. Fins ara, les bicicletes municipals arribaven tan sols a la part més baixa, a llocs com la plaça del Virrei Amat, la plaça de Sóller, el Parc Central o a Can Dragó. En total teníem 12 punts. Aquesta setmana l’Ajutnament ha anunciat una expansió del servei que farà que a partir de l’abril de 2019, el districte disposi de 16 noves estacions. I a partir d’aquest mes, Nou Barris disposarà de Bicing elèctric. Es tracta d’un servei complementari al Bicing de sempre amb l’avantatge de millorar-ne l’eficiència, ja que facilita viatges llargs i en trams ascendents com els que podem trobar al districte. Per fer-ho possible es duran a terme els propers dies actuacions a la via pública. S’hi instal·laran els armaris reguladors i es faran les connexions elèctriques necessàries.

El nou Bicing funcionarà 24 hores els 365 dies de l’any i disposarà de 7.000 bicicletes, 6.000 de mecàniques i 1.000 elèctriques (ara n’hi ha 6.000 i 300, respectivament). A més, les bicicletes seran més robustes, segures, ergonòmiques i còmodes.

I pel que fa al model elèctric, es caracteritzarà per ser més senzill d’utilitzar que el model anterior, ja que en comptes de canvi manual el tenen automàtic, de manera que l’usuari només haurà de pedalar.

A més, a partir de l’abril el preu de l’abonament anual serà de 50€, i permetrà utilitzar tant la bici mecànica com l’elèctrica, fent més accessible el seu ús.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies