Obres a l’enllumenat de la plaça Roja

Els treballs substituiran la il·luminació actual per la tecnologia LED

Han començat les obres per substituir la xarxa d’enllumenat de la plaça Roja. Se segueix així la filosofia que es va estenent pels diversos barris d’introduir la tecnologia LED amb la intenció de millorar-ne l’eficiència energètica i el rendiment de la instal·lació. La introducció del LED als fanals de la plaça comporta l’obertura de rases per substituir cablejat. Aquestes obres, però, no afecten el trànsit ja que es treballa només en l’àmbit de la plaça. Els únics inconvenients els patiran els comerciants de les parades del mercat setmanal, que veuran reduït el seu espai. Està previst que les obres acabin a finals de mes.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies