La plaça d’Humberto Rivas pendent de batejar oficialment

Els veïns denuncien que els tràmits burocràtics amb Nomenclàtor sumen ja quatre anys de retard

La plaça d’Humberto Rivas continua sent avui dia un espai sense nom. El veïns denuncien que les plaques de nomenclàtor que han d’identificar l’indret amb el nom del fotògraf argentí no arriben. Fa quatre anys, un error burocràtic va retardar els tràmits. Nomenclàtor va batejar per error la plaça situada a l’entrada de Can Basté en lloc de l’espai situat al darrera, espai que entitats i veïns volen dedicar al fotògraf que va deixar empremta al centre cívic Can Basté.  Precisament aquesta plaça és un dels espais expositius a l’aire lliure que fa servir centre en determinades ocasions.

Al juliol passat es va corregir l’error, i es va decidir nombrar l’espai de davant del centre cívic com a plaça de Can Basté i el de darrera com plaça d’Humberto Rivas. Un any després, però, encara no hi ha instal·lada cap placa que identifiqui tots dos espais.  Els veïns demanen a l’Ajuntament i Nomenclàtor que agilitzi el procés per poder inaugurar oficialment la plaça d’Humberto Rivas. Fa uns anys, ja es va fer de manera simbòlica amb la presència de familiars i amics del fotògraf. L’AV del Turó de la Peira i el centre cívic Can Basté van enganxar diverses plaques de paper a la plaça, unes plaques que amb el temps ja han desaparegut.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies