L’Ajuntament estudia les millores per a l’àrea de gossos del parc de la Guineueta

Unes planxes prefabricades de formigó protegirien els gossos dels filferros dels gabions

L’Ajuntament està estudiant a hores d’ara quines són les millores més adients per millorar la seguretat de la nova àrea de gossos del parc de la Guineueta. Aquest espai va obrir provisionalment durant uns dies, però el Consistori la va haver de tancar després de rebre queixes dels usuaris i d’Espai Gos sobre alguns elements insegurs per als animals. Van denunciar que els gabions que tanquen el recinte tenien filferros a la vista i diversos gossos s’havien fet mal. Per posar-hi remei, l’Ajuntament proposa protegir aquests gabions amb plaques prefabricades de formigó. S’instal·larien en els gabions exteriors i en les divisions internes de l’espai. Els cantons serien arrodonits per evitar ferides. Aquesta mesura suposaria un cost de més de 50.000 euros.

Mentre no es fan efectives les millores a l’àrea, aquesta roman oficialment tancada. La realitat, però, és que algú ha trencat una de les tanques del recinte i alguns usuaris hi accedeixen pel seu compte. I és que els usuaris de l’espai es mostren impacients per tornar a fer ús de les instal·lacions, ja que ara per ara han de desplaçar-se bastant fins a l’àrea més propera o a la zona d’ús compartit del parc Central.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies