Un procés participatiu per protegir el Parc de Collserola

Ajuntament i veïns crearan un nou pla per al gran pulmó verd de Barcelona

La serra de Collserola és un espai singular, amb un alt valor ecològic, situat dins d’una realitat metropolitana complexa. Per tant, es tracta d’un parc amb un gran potencial. Tot i això, la serra té poca continuïtat ecològica amb la resta d’espais oberts de l’entorn i compta amb una vora molt antropitzada, és a dir, molt transformada per l’acció de l’ésser humà.

Per tot plegat, es vol dissenyar un pla especial per a Collserola, és a dir, d’un instrument que reguli, protegeixi i gestioni aquest espai natural d’una manera sostenible i equilibrada. El darrer document data de 1987, però va quedar definitivament obsolet el 2010 quan Collserola va ser declarada Parc Natural.

Per a la redacció d’aquest nou pla s’ha obert un procés participatiu des de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), en coordinació amb els ajuntaments amb terrenys al Parc Natural de Collserola, entre ells l’Ajuntament de Barcelona. Als districtes de Nou Barris i Horta, la sessió tindrà lloc el proper dimarts 20 de novembre, a les 17 h, a la Sala de Plens de la Seu del Districte de Nou Barris, a la plaça Major, 1. Més informació al web de l’AMB.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies