Dimecres, febrer 28, 2024
Audiència pública i PlenariCiutat MeridianaNou BarrisParticipacióSocietat

El Mercat de Núria reobrirà com a supermercat la tardor de 2019

L’Ajuntament anuncia que en breu surt a concurs la gestió de l’equipament comercial

L’Àudiència Pública d’anit va repassar alguns temes d’urbanisme i seguretat en una sessió més tranquil·la i curta de l’habitual. Entre tots els temes, destaca una gran novetat. L’Ajuntament va anunciar que ja treballa per treure a concurs la reconversió del Mercat de Núria en supermercat de cara a finals d’any. De moment ja té un operador comercial interessat. Si com tot sembla, l’oferta surt guanyadora, aquesta empresa es farà càrrec de les obres de remodelació del mercat per adaptar-lo a supermercat, que es podria inaugurar a la tardor.  D’aquesta manera els veïns de la part alta de Ciutat Meridiana tornarien a tenir oferta comercial de productes de primera necessitat, frescos i d’altres.

A banda del supermercat, la gerent de Nou Barris, Gemma Arau, va explicar que els baixos del mercat, on hi havia situat un bar, es convertiran en un espai comunitari, d’ús del veïnat.

La gerent també va donar resposta a altres demandes veïnals de Ciutat Meridiana, com ara que en el primer trimestre de 2019 començaran les obres d’instal·lació de les escales mecàniques del carrer de les Agudes o la dificultat que tenen per posar marquesines de bus en segons quines voreres estretes de Ciutat Meridiana, ja que topen amb terrenys de propietat privada i no poden, per tant, eixamplar-les. Precisament aquesta peculiaritat del barri, que té espais d’ús públic però de propietat privada, expliquen segons Districte el retard en les obres d’obertura del carrer del Pedraforca. El procés d’expropiació es troba ara en el procés final però fins que no siguin terrenys municipals, no poden reiniciar el projecte.

A més, es van aclarir dubtes sobre el Parc de la Guineueta. Un parell de veïns havien demanat serveis públics al recinte. Arau va explicar que l’antiga guingueta sortirà a concurs i dins la gestió del servei de bar, també s’inclou obrir i mantenir els lavabos als usuaris del parc.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies