Actes centrals del Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència vers les Dones

Enguany la jornada té el lema “Creixem lliures de violència”, contra la violència masclista vers infants i adolescents

El 25 de novembre es commemora el Dia Internacional contra la Violència de Gènere. Nou Barris ha preparat tot un seguit d’activitats per aquests dies al voltant del lema “Creixem lliures de violència”, com a rebuig a la violència masclista vers infants i adolescents.  Entre aquests actes i exposicions, destaquen els de la jornada d’avui, quan tindrà lloc l’acte central de la campanya.  La Casa de l’Aigua acollirà l’acte institucional, amb la lectura del manifest a les 18h. El seguirà el teatre fòrum Akelarde a les 18.15h, amb una obra que exposa els masclismes quotidians amb què ens troben les dones al llarg de la vida, la  minimització o normalització dels seus malestars, i què succeeix quan es rebel·len i oposen resistència. També hi ha programada la marxa “Ens volem vives” que a partir de les 19.20h sortirà de la Casa de l’Aigua cap a la plaça Verda, on es trobaran el concert de Ascensa Furore en el marc del cicle Barcelona Districte Cultural.

Acte central a Nou Barris
– 18h: Lectura del manifest contra la violència envers les dones A càrrec de dones de la Taula de Feminismes i Lgtbi del Districte. Acte amb servei d’interpretació amb llengua de signes.
– 18.15h: Teatre fòrum Akelarde Obra que exposa els masclismes quotidians amb què ens trobem les dones al llarg de la vida, la minimització o normalització dels nostres malestars, i què succeeix quan ens rebel·lem i oposem resistència.  A càrrec de la Companyia Averlasailas.
Casa de l’Aigua
-19.20h: Marxa “Ens volem vives!” De la Casa de l’Aigua a la pl. Verda de Ciutat Meridiana (carrer de Vallcivera, 20-26, interior)
-20h: Concert Ascensa Furore. Un projecte eclèctic d’estils d’un mateix paraigües: el rap crític com a expressió personal dels seus membres. Activitat programada dins del Barcelona Districte Cultural. Plaça Verda de Ciutat Meridiana (carrer de Vallcivera, 20-26, interior)
Organitza: Taula de Feminismes i Lgtbi del Districte de Nou Barris

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies