La línia H2 enllaça la Trinitat Nova amb l’avinguda d’Esplugues

 Comença a funcionar avui amb quatre línies més, les darreres de la implantació de la nova xarxa de bus

Nou Barris té una nova línia de bus. Es tracta de la H2, que uneix la Trinitat Nova amb l’avinguda d’Esplugues, i que suposa modificar l’actual recorregut de la línia 60, que té un nou origen i final a la Vall d’Hebron. La nova H2 fa un recorregut de 25,5 kilòmetres, amb una freqüència de pas de vuit minuts els dies feiners de 7 a 21h.

A més de la H2, avui també comencen a funcionar la V1 entre Gran Via l’Hospitalet i l’avinguda d’Esplugues, la V19 entre la Barceloneta i la plaça d’Alfonso Comín, la V23 entre la Nova Icària i Can Marcet, i la V25 entre la Nova Icària i Horta. Amb aquestes incorporacions, acaba el desplegament de la Nova Xarxa Bus. En total, hi ha 28 línies adreçades a oferir un millor servei a la ciutadania.

Amb la implantació total del projecte es preveu que totes les línies passin a transportar 460 mil viatgers els dies feiners, arribant al 60% del passatge de la xarxa d’autobusos de TMB. En total es compta  amb 97 àrees d’intercanvi que, en la majoria dels casos, permeten arribar a qualsevol punt de la ciutat en només un sol transbordament.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies