Consell Plenari de Nou Barris

La darrera sessió del 2018 comença a les 18.30h a la Sala de Plens 

Nou Barris celebra avui l’últim Consell Plenari de l’any a la Sala de Plens de la Seu del Districte. La sessió comença a les 18.30h i està oberta a tothom. També des de casa, ja que el desenvolupament de la sessió es retransmet en directe, a través d’internet en aquest enllaç del Youtube municipal.

Pel que fa als diversos precs, proposicions i preguntes que tractaran el govern i els partits polítics, podeu consultar l’ordre del dia que facilita el web de Districte de Nou Barris.  Un llistat de punts que inclouen temes com el sistema de pensions, la seguretat al districte, la pràctica d’esport entre els infants i joves, l’enllumenat de la via Júlia o la demanda de reformar la zona de Virrei Amat.

La sala de plens és accessible, està equipada amb bucle magnètic per a persones amb problemes d’audició,  i hi ha un servei d’interpretació de signes que funciona prèvia demanda.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies