Comença la Fira de Nadal i Reis a la via Júlia

El mercat tradicional romandrà obert fins al 5 de gener

Hi ha dues coses que indiquen que el Nadal s’apropa. Una és la il·luminació nadalenca, que ja llueix des de fa dies als carrers. I l’altra és la tradicional Fira de Nadal i Reis de la Marquesina de via Júlia. Les paradetes han obert amb tot de productes relacionats amb la decoració i l’ambientació nadalenca, com els pessebres, els avets o la planta de Nadal, a més d’idees de regals i artesanies. Aquesta fira té un horari de 10h a 21h i fins al 5 de gener. En aquests dies trobareu també activitats de dinamització organitzades amb el suport de l’Ajuntament i els eixos comercials, com un Caga Tió el 15 de desembre (d’11 a 13.30h i de 17 a 20.30h), la visita del Pare Noel (del 17 al 24 de desembre de 17 a 20.30h) i d’un emissari dels Reis Mags (del 27 de desembre al 4 de gener, de 17 a 20.30h).

Com sempre, no hi faltarà l’estand solidari de recollida de joguines que porta a terme l’Església 9Barris entre el 4 de desembre al 4 de gener. Durant l’horari habitual de la fira hi podeu donar joguines noves o semi-noves. L’objectiu és arribar a uns mil infants de les llistes de Serveis Socials.

Trobareu totes les activitats nadalenques programades a la pàgina web de Districte de Nou Barris.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies