Comença la Fira de Nadal i Reis a la via Júlia

El mercat tradicional romandrà obert fins al 5 de gener

Hi ha dues coses que indiquen que el Nadal s’apropa. Una és la il·luminació nadalenca, que ja llueix des de fa dies als carrers. I l’altra és la tradicional Fira de Nadal i Reis de la Marquesina de via Júlia. Les paradetes han obert amb tot de productes relacionats amb la decoració i l’ambientació nadalenca, com els pessebres, els avets o la planta de Nadal, a més d’idees de regals i artesanies. Aquesta fira té un horari de 10h a 21h i fins al 5 de gener. En aquests dies trobareu també activitats de dinamització organitzades amb el suport de l’Ajuntament i els eixos comercials, com un Caga Tió el 15 de desembre (d’11 a 13.30h i de 17 a 20.30h), la visita del Pare Noel (del 17 al 24 de desembre de 17 a 20.30h) i d’un emissari dels Reis Mags (del 27 de desembre al 4 de gener, de 17 a 20.30h).

Com sempre, no hi faltarà l’estand solidari de recollida de joguines que porta a terme l’Església 9Barris entre el 4 de desembre al 4 de gener. Durant l’horari habitual de la fira hi podeu donar joguines noves o semi-noves. L’objectiu és arribar a uns mil infants de les llistes de Serveis Socials.

Trobareu totes les activitats nadalenques programades a la pàgina web de Districte de Nou Barris.

Entrades relacionades!