Sessions per aprendre a demanar una subvenció a través del procediment digital

Tenir el certificat digital i fer el tràmit telemàtic serà imprescindible per a les ajudes del 2019

S’apropa la propera convocatòria de subvencions per a “projectes, activitats i/o serveis de districte i de ciutat de 2019”. De fet, està previst que la campanya s’iniciï després del Nadal i fins al final de gener. Enguany, totes les peticions s’hauran de fer de manera telemàtica, de manera que és necessari que les diverses entitats que hi optin tinguin un certificat digital amb el qual signar la presentació de la documentació de la convocatòria, i altres tràmits administratius.

En aquest escenari, el Districte de Nou Barris s’ofereix a formar aquelles entitats que encara no disposin de certificat digital o vulguin informar-se sobre el procediment digital que caldrà seguir des del portal “Tràmits” de l’Ajuntament. Per això, s’estan duent a terme una sèrie de xerrades.  De moment, ja s’han fet dues sessions on han participat algunes de les entitats del districte. Si com a entitats esteu interessats us oferim el calendari amb les properes sessions:

  • Centre Cívic Can Basté (Pg. Fabra i Puig, 274): dimarts 11 de desembre a les 19h.
  • Centre Cívic Zona Nord (c/Vallcivera, 14): dimecres 12 de desembre a les 18.30h.
  • Seu del Districte de Nou Barris (Sala d’actes 2ª planta): dijous 13 de desembre, a les 18h.

Les sessions tindran una durada d’una hora i mitja, i caldria, en la mida del possible, confirmar l’assistència de la vostra entitat a l’adreça nbdigital@coopelafabrica.cat , o bé enviant un whatsapp al 652 79 53 96 (Jordi) o al 654 43 61 78 (Silvano).

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies