El Parc de la Guineueta tindrà lavabos

Els serveis seran públics i s’ubicaran a la guingueta, que tornarà a obrir

El Parc de la Guineueta ha estrenat el nou aspecte i nous accessos però encara no ha acabat la seva reforma. Queden alguns punts pendents. I un d’ells donarà resposta a una reclamació dels usuaris habituals del parc, tenir uns lavabos públics. El recinte recuperarà aquests serveis d’accés públic que originàriament eren darrera la caseta dels jardiners. Els nous lavabos s’ubicaran a la guingueta que es troba a la plaça central del parc. Des de fa anys, aquest bar roman tancat però l’Ajuntament ha tret a concurs la gestió de la guingueta perquè torni a obrir. I una de les condicions és el manteniment dels lavabos públics.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies