Les Roquetes encén el Nadal

Comerciants, entitats i equipaments encenen avui l’avet del barri amb activitats i concerts

Les Roquetes inaugurarà aquesta tarda a partir de les 17h el temps de Nadal amb un acte simbòlic, l’encesa de l’arbre nadalenc del barri. Les famílies estan convidades a participat de la decoració de l’avet i dels diversos tallers infantils programats. També hi haurà una xocolatada i molta música. D’una banda sonarà el swing balkànic i gipsy de Gadjo, així com la batukada de l’Institut Escola Antaviana. A la jornada festiva no hi faltaran tampoc el cants de tres corals: la del Casal de Gent Gran de les Roquetes, la del Ton i Guida i la de l’Antaviana. A més, hi actuaran alguns nens i nenes del casal infantil i alguns finalistes del concurs de talents de les Roquetes.

La festa està organitzada pel Pla Comunitari, els equipaments del barri i les entitats, entre elles l’Associació de Comerciants de les Roquetes, que s’ha implicat per fomentar les compres al barri. Aquesta no és l’única activitat programada al barri. El dimecres, 19 de desembre, Pare Noel visitarà els comerços de les Roquetes a partir de les 17.15h. El dijous, 20 de desembre, els més petits gaudiran amb el ‘Caga Tió’ a les 17.30h a la plaça de les Roquetes.  El divendres, 4 de gener, està prevista la recollida de cartes dels Reis Mags a la Plaça de les Roquetes a les 18h i al dia següent, 5 de gener, la cavalcada de Reis.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies