La plaça dels Nou Pins estrenarà nova àrea de jocs infantils

La instal·lació és una de les cinc que es renovaran les properes setmanes a Nou Barris

Els operaris ja han retirat les antigues instal·lacions per renovar la zona de jocs infantils de la plaça dels Nou Pins. Les obres afecten la meitat de la plaça i algunes places d’aparcament. A més coincideixen amb la reurbanització del carrer dels Nou Pins, que han d’obrir els murs per donar més accessibilitat a la plaça.

Els jocs infantils de la plaça dels Nou Pins és un dels cinc parcs que es renovaran aquest final d’any, juntament amb els del parc Apol·lo (a Torre Baró) i tres zones infantils de Ciutat Meridiana, concretament dues del carrer de Vallcivera i la situada al costat del Mercat Ciutat Meridiana. Aquestes obres acumulen gairebé dos anys de retard que es deuen, segons l’Ajuntament, a un problema en els processos burocràtics. La substitució dels elements de jocs es farà en alguns casos amb criteris inclusius, introduint instal·lacions adaptades per a infants amb diversitat funcional.

Per a principis d’any l’Ajuntament ha anunciat la renovació de cinc àrees infantils més: a la plaça de la Torre Llobeta, al carrer d’Andreu Nin amb el passeig de Valldaura, dues als interiors de la Guineueta i la darrera, al parc de Serra Martí, a Canyelles.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies