Punt de recollida de joguines solidàries a la via Júlia

L’Església Nou Barris i Nou Barris Centre Comerç estan a la fira de la marquesina fins al 2 de gener

La fira de Nadal i Reis de la marquesina de la via Júlia té instal·lat un punt de recollida de joguines solidàries. L’Església Nou Barris amb la col·laboració de Nou Barris Centre Comerç rep aquests dies joguines i material escolar donat pels veïns i veïnes amb l’objectiu de fer arribar els regals al màxim de nens i adolescents. La previsió és assolir com cada any el miler de famílies que es deriven a partir de les llistes de serveis socials.  S’accepten joguines noves i de segona mà sempre i quan estiguin senceres i sense desperfectes importants. Els voluntaris insisteixen en la necessitat de fer arribar també regals per a la franja d’edat dels set als 14 anys (jocs de taula, material esportiu i escolar). La campanya està funcionant molt bé i es poden aportar joguines fins al 2 de gener. Mentrestant els voluntaris preparen els lots que es lliuraran el dia 3 de gener a les famílies al local de l’Església Nou Barris.

La recollida es fa a càrrec de l’Església Nou Barris, que disposa d’un stand a la fira de Nadal i Reis de la marquesina de la via Júlia, gràcies a l’aportació de Nou Barris Centre Comerç. Enguany se suma també a la recollida el centre SOM Multiespai (l’antic Heron City) amb un mural solidari.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies