Campanya solidària de recollida de productes d’higiene femenina per a dones sense llar

L’entitat Lola no estàs sola recapta aquest Nadal compreses, cremes, roba interior i maquillatge

El grup Lola no estàs sola, amb seu a la Prosperitat, treballa amb dones sense llar. Entre moltes mancances, l’entitat destaca que aquestes dones tenen problemes per accedir a productes d’higiene i cura femenina, com ara compreses o tampons, sabons, cremes, utensilis de depilació o maquillatge, entre altres. Per això han engegat aquests dies de Nadal una campanya de recollida de productes d’higiene i estètica femenins. La campanya porta per nom La Belleza de la Lola i ha instal·lat diverses caixes de recollida de productes en alguns dels equipaments de Nou Barris, com ara casals de barri, casals de joves, centres cívics i locals d’entitats. Concretament es poden fer aportacions al Casal de Barri La Cosa Nostra, Casal de Barri de la Prosperitat el Kasal de Joves de les Roketes, el Casal de Joves de la Guineueta, l’Ateneu Popular de 9 Barris, l’Espai via Favència, l’Ateneu la Bòbila, el Centre Cívic Zona Nord, el Casal de Barri de Torre Baró, el Casal de Barri de Vallbona, el Casal 3 Voltes Rebel, els locals de l’AV Roquetes, AV Prosperitat i a Can Verdaguer. La campanya solidària s’estendrà fins a passat Reis.

L’associació Lola no estás sola té la seu al local de l’AV de la Properitat i acull les dones tres dies a la setmana. L’espai és un lloc de trobada per fer un cafè i compartir la solidaritat entre les mateixes usuàries. Des d’allà les tècniques i voluntàries les acompanyen en els diferents processos i les tornen a connectar amb la vida social i administrativa. Actualment, Lola atén 35 dones sense llar. Tot i que la majoria no viuen al carrer, es troben en situacions molt dures.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies