L’Ateneu Popular 9 Barris estrena ‘Nu’, el 23è Circ d’Hivern

El director Quim Girón presenta un espectacle sense ornaments on pren protagonisme el cos i el circ

‘Nu’ és el títol de l’espectacle de la 23ena edició del Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular 9 Barris.  I nus acaben també metafòricament parlant els personatges i l’escenografia, sota la direcció artística de Quim Girón. Aquest espectacle de circ contemporani beu de la dansa, els equilibris acrobàtics, la perxa xinesa i d’algunes disciplines aèries com ara la suspensió capil·lar. “Nu” vol reflexionar amb senzillesa i sense ornaments sobre les relacions humanes a partir dels objectes. L’estrena serà avui dissabte a les 19h i  hi haurà funcions programades fins al 20 de gener.

“En un espai nu, els cossos es busquen, es perden, es fragmenten i es recomponen per confessar-nos algun dels seus secrets. Situacions absurdes sense ornaments, plenes de poesia i màgia.” Així presenta l’Ateneu Popular 9 Barris l’aposta del Circ d’Hivern d’enguany. Sobre un escenari despullat que deixa veure les estructures de llums i tramoies, els artistes exploren els moviments del seu cos a mig camí entre la dansa i el circ més innovador. I sempre, amb relació amb tot d’objectes inversemblants, en principi, en un espectacle de circ habitual.  “Amb la introducció d’objectes diferents als habituals, forcem el cos a anar a un moviment que potser no és normal, i és més interessant de veure.- explica Quim Girón, director i artista de ‘Nu’- Per exemple, un acròbata amb botes d’esquí. Això genera una dificultat i un moviment, hi ha un joc.” A ‘Nu’ no trobareu un argument, però sí molt de circ i molta imatge onírica entremig d’escenes amb humor i absurditat. “Hem volgut generar escultures, imatges màgiques. Fer les acrobàcies i generar poesia, al mateix temps que també ens mostrem senzillament com som.”, afegeix Girón.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies