La ronda de la Guineueta Vella s’incorporarà al perímetre de Nou Barris

La via, que pertanyia fins ara a Horta, s’integrarà sense afectacions per al veïnat

La Ronda de la Guineueta Vella a la plaça de Karl Marx, que fins ara pertanyia a Horta-Guinardó, s’ha integrat a Nou Barris, en una modificació que no afectarà al veïnat. Aquest és un dels sis canvis en el perímetre dels districtes de la ciutat, aprovats de forma inicial per la Comissió de Presidència amb els vots favorables del Govern, Ciutadans, ERC, la CUP – Capgirem Barcelona i el regidor no adscrit Juanjo Puigcorbé, els vots en contra del Grup Municipal Demòcrata i l’abstenció del PSC i el PP.

Ara, se sotmetrà a informació pública durant 30 dies hàbils i s’haurà de votar de forma definitiva en una sessió del Ple municipal. En tots els casos, els canvis pretenen ajustar les noves urbanitzacions després de dècades de transformacions urbanístiques.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies