Una pèrgola cobrirà la pista esportiva del Campillo de la Virgen

Les obres començaran en breu i també dotaran de vestidors l’espai

L’Ajuntament invertirà uns 900.000 euros en millores de la zona coneguda com el Campillo de la Virgen, a Torre Baró, en el marc del Pla de barris de la Zona Nord. Es tracta d’una de les poques zones planes del barri, on hi ha instal·lada diverses canxes esportives, com pistes de petanca i una de bàsquet. El problema és que no a l’estiu no hi ha cap ombra i que la pista de bàsquet no reuneix les mides reglamentàries. Per això l’Ajuntament vol construir de nou la pista esportiva alhora que adequa dels seus entorns. El projecte vol cobrir la nova pista esportiva amb una pèrgola, per fomentar i facilitar l’esport entre els joves. Actualment els equips de bàsquet i futbol sala de Torre Baró han de baixar a jugar els partits al pati de l’Institut Picasso. El cobriment de la pista donarà també servei al veïnat durant els actes comunitaris, com ara la festa major de Torre Baró, que té en el Campillo de la Virgen un dels escenaris tradicionals. La pèrgola nova tindrà un disseny curiós, en forma d’ou, a mig camí entre una marquesina i un cobriment.

Una altra de les actuacions respon a les demandes del veïnat que fa temps que es queixa que els mòduls situats al costat de les petanques no reuneixen condicions com a vestidors. L’Ajuntament remodelarà els mòduls actuals i, a més, es construirà uns vestidors per als jugadors de futbol i bàsquet.

Les obres començaran el primer trimestre de 2019 i està previst que estiguin enllestides en mig any. Per tant, a l’estiu, els veïns ja podrien gaudir de l’espai amb ombra.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies