El bus nocturn N3 entrarà dins de Vallbona a finals de gener

El barri no té cap transport públic nocturn que doni servei a l’interior

A finals de gener la línia de bus nocturn N3 modificarà el seu recorregut en sentit Montcada per entrar dins el barri de Vallbona. Farà el mateix recorregut que el bus diürn 62, amb dues parades dins el barri: al costat de l’antic  local de l’AV Vallbona i al costat de la residència de gent gran. L’anunci ha estat molt ben acollit pel barri perquè fins ara el N3 els deixa a la C17 i tot i ser un barri tranquil, provocava certa sensació de por entre els usuaris i usuàries de la línia. El canvi es farà només en el recorregut que ve des de Collblanc cap a Montcada i Reixac. És a dir, quan l’N3 torni des de Montcada no entrarà en Vallbona, ja que des de l’entitat veïnal Vallbona Viu no es considera necessari. El bus, diuen, és utilitzat per tornar a casa “des de Barcelona”. Aquest canvi de recorregut suposa també un estalvi per a aquells que fins ara havien d’optar per un taxi des de Fabra i Puig, que els costava uns vint euros.

El canvi de recorregut en sentit Montcada també inclourà una parada a Torre Baró. L’autobús sortirà de Vallbona pel pont del Congost, per sobre les autopistes, i tindrà connexió amb el metro lleuger L11 i l’estació de Renfe de Torre Baró.

Es tracta de la segona bona notícia per a Vallbona sobre mobilitat en poc temps. El mes passat va obtenir una altra demanda, el reforç de la línia 97, que els connecta amb Fabra i Puig. La línia va passar d’una freqüència de pas de 30 minuts, a una de 15, gràcies a la incorporació d’un segon vehicle.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies