Un dia per demanar desitjos i donar solidaritat

Nou Barris rep els Patges Reials i el Ràcing Vallbona organitza un torneig benèfic per l’esclerosi múltiple

El Nadal és una època de donar i rebre. En el cas del Ràcing Vallbona avui han organitzat un torneig benèfic per recaptar fons per a la Fundació Esclerosi Múltiple. Sota el lema ‘Marca-li un gol a l’esclerosi múltiple’, el camp de la Vallbonera s’omplirà d’ambient festiu i futboler a partir de les 16h. L’entrada donatiu és de 2 euros que aniran íntegrament destinats a la fundació, i també es pot col·laborar en el compte ES54 2100 3419 4822 0001 8424.

Els més petits (i els grans) poden viure aquesta tarda un moment d’il·lusió en la Rebuda als Patges Reials. El Centre Cultural Els Propis i la Fundació Procat han organitzat tot un seguici que partirà des de la seu de l’entitat, a la via Júlia i acabarà a la Haima Reial, que s’alça avui a la plaça Major. Allà els infants podran lliurar les cartes amb els desitjos als patges, perquè les facin arribar a Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar.

Els detalls del programa són els següents:

17.45h Cercavila del Seguici del Nadal de Barcelona, de la pl. Francesc Layret fins a la seu de la Fundació Procat (Via Júlia, 201-203)
18h Aparició dels Patges Reials a la seu de la Fundació Procat
18.15h Inici de la cercavila (Via Júlia, pg. Verdum, c. Dr. Pi i Molist, pujada de la pl. Major)
19h Arribada a la Haima Reial, espectacle de benvinguda i recollida de les cartes dels infants a la plaça Major de Nou Barris

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies