Feliç 2019!

L’equip de NouBarrisNet us desitja un nou any ple d’il·lusió i bones notícies

Encetem un nou any, un nou calendari i una nova llista de propòsits. Des de NouBarrisNet us volem fer arribar força per complir els vostres objectius al mateix temps que esperem que sigui un gran any per a tots i totes vosaltres.

També volem felicitar el veïnat de la Prosperitat. El barri celebra enguany el seu centenari. Concretament la Comissió del Centenari es basa en una notícia de La Vanguardia del dia 2 de gener de 1919 (a la pàgina 15) que citen així:  “El día 1 de enero de 1919, La Sociedad Cooperativa de la Habitación Barata coloca la primera piedra del grupo de casas a construir en la … “barriada” de San Andrés, en las inmediaciones de “Can Dragó”, entre la línea férrea del Norte y la carretera”. Per commemorar l’aniversari, han preparat tot un seguit d’actes aquest any. A més, si no teniu encara calendari, heu de saber que han publicat un sobre els darrers 100 anys de la Prosperitat, amb fotografies antigues del barri.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies