La Zona Nord ofereix un programa per millorar les habilitats dels pares i mares

El programa comença al febrer i us podeu inscriure fins al 21 de gener

Els pares i mares d’infants de 2 a 5 anys de Ciutat Meridiana, Torre Baró i Vallbona podran participar a partir del febrer en una Programa de desenvolupament d’habilitats parentals, que s’impulsa des de l’Agència de Salut Pública de Barcelona i que a Nou Barris es farà amb la col·laboració de diferents serveis i equipaments de la Zona Nord.

Aquest programa està basat en metodologia activa i grupal, i pretén millorar les competències de criança i habilitats, aconseguir que s’impliquin eficaçment en la construcció d’una dinàmica familiar positiva i promoure el desenvolupament de models parentals adequats. D’aquesta manera, es treballen temes d’autoestima, assertivitat, límits o etapes evolutives.

La metodologia d’actuació és cooperativa entre iguals, basada en l’experiència i participativa. El programa s’estructura en diversos temes a desenvolupar en nou sessions, d’una durada aproximada de dues hores.

Aquestes sessions es faran a la Biblioteca de la Zona Nord i seran desenvolupades per professionals del CAP, la pròpia Biblioteca i Serveis Socials de la Zona Nord. La data límit d’inscripció per a les famílies és el 21 de gener. Poden aconseguir les butlletes d’inscripció al CAP Ciutat Meridiana, la Biblioteca de la Zona Nord o el Centre de Serveis Socials, on també han de deixar-les per fer efectiva la inscripció.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies