La Zona Nord ofereix un programa per millorar les habilitats dels pares i mares

El programa comença al febrer i us podeu inscriure fins al 21 de gener

Els pares i mares d’infants de 2 a 5 anys de Ciutat Meridiana, Torre Baró i Vallbona podran participar a partir del febrer en una Programa de desenvolupament d’habilitats parentals, que s’impulsa des de l’Agència de Salut Pública de Barcelona i que a Nou Barris es farà amb la col·laboració de diferents serveis i equipaments de la Zona Nord.

Aquest programa està basat en metodologia activa i grupal, i pretén millorar les competències de criança i habilitats, aconseguir que s’impliquin eficaçment en la construcció d’una dinàmica familiar positiva i promoure el desenvolupament de models parentals adequats. D’aquesta manera, es treballen temes d’autoestima, assertivitat, límits o etapes evolutives.

La metodologia d’actuació és cooperativa entre iguals, basada en l’experiència i participativa. El programa s’estructura en diversos temes a desenvolupar en nou sessions, d’una durada aproximada de dues hores.

Aquestes sessions es faran a la Biblioteca de la Zona Nord i seran desenvolupades per professionals del CAP, la pròpia Biblioteca i Serveis Socials de la Zona Nord. La data límit d’inscripció per a les famílies és el 21 de gener. Poden aconseguir les butlletes d’inscripció al CAP Ciutat Meridiana, la Biblioteca de la Zona Nord o el Centre de Serveis Socials, on també han de deixar-les per fer efectiva la inscripció.