Demà comença a implantar-se el nou Bicing

El canvi d’estacions s’inicia a Nou Barris i Sant Andreu i durarà tres mesos sense interrompre el servei

El nou Bicing, obert les 24 hores del dia, amb més cobertura territorial i un disseny renovat, s’implanta progressivament a partir de demà i sense interrupció del servei. Durant tres mesos conviuran els dos sistemes, que funcionaran de manera independent. A partir del 12 de gener, una vintena d’informadors a peu de carrer explicaran als usuaris les novetats del servei. Tota la informació actualitzada es podrà consultar també a les estacions, a la aplicació renovada per a mòbils i al web Bicing.cat. Un nova versió de l’app del Bicing vertebrarà tota la informació de servei als usuaris amb informació en temps real dels canvis i previsions. En línia amb l’app, la web www.bicing.barcelona també estarà permanentment actualitzada per qualsevol consulta que es precisi.

El canvi d’estacions s’iniciarà pels districtes de Nou Barris i Sant Andreu i cada dia se’n substituiran 8 de mitjana, amb l’objectiu que a mitjans de febrer el 50% de les antigues ja s’hagin modificat. Cada estació tardarà entre 2 i 3 dies a ser substituïda. Entre les 15 primeres estacions que es canviaran hi ha la del carrer d’Andreu Nin número 22, la del carrer Sant Iscle número 60, la de la Seu del Districte de Nou Barris, la del carrer de l’Escultor Ordóñez número 55 i la del carrer del Turó Blau números 1-3.

A partir del mes d’abril se substituirà el parc de bicicletes elèctriques, que s’ampliarà de 300 a 1.000 unitats, s’habilitaran 95 noves estacions a barris sense servei i zones amb molta demanda i es posarà en funcionament la reserva anticipada de 5 minuts.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies