Una millor connexió entre Nou Barris i Sant Andreu en bicicleta

Un carril bici uneix l’avinguda de Rio de Janeiro amb el passeig de Santa Coloma creuant la Meridiana

Un carril bici bidireccional connecta el carril bici existent a l’avinguda de Rio de Janeiro amb el carril bici del passeig de Santa Coloma, creuant l’avinguda Meridiana. El nou carril millora les connexions per a la circulació de bicicletes entre els districtes de Nou Barris i Sant Andreu.

En una primera fase es va suprimir el carril bici en vorera de l’avinguda de Rio de Janeiro i es va baixar a la calçada, reduint un dels carrils de circulació dels vehicles. El tram del carril bici a partir del carrer de Tissó fins creuar l’avinguda Meridiana s’ha fet en una segona fase, i tot just s’estrena ara. Aquesta segona fase inclou també el projecte d’un nou carril bici al passeig de Santa Coloma, que també baixarà de la vorera a la calçada. Les obres han inclòs també senyalització horitzontal i vertical, amb semàfors i un pas per creuar la Meridiana en bicicleta. Aquest matí, alguns ciclistes feien servir per primer cop aquesta connexió per arribar al carril bici del riu Besòs en família o estrenant la bicicleta que ahir els hi va portar els Reis.

De fet, aquest nou eix ciclista continuarà ara fins creuar el riu Besòs i d’aquesta manera es completarà la connexió entre tots dos municipis. L’eix forma part del desplegament de la xarxa Bicivia i la construcció sobre el pont del riu Besòs anirà a càrrec de l’AMB.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies