La FAVB denunciarà Banc Sabadell davant la Fiscalia de Menors per tancar els tres menors a Ciutat Meridiana

Reclamaran si es va cometre algun delicte contra la integritat dels infants

L’AV de Ciutat Meridiana i la FAVB han anunciat que denunciaran davant la Fiscalia de Menors els fets passat el 4 de gener, quan operaris enviats per Banc Sabadell i la seva immobiliària Solvia, van tapiar un pis ocupat a Ciutat Meridiana, sense adonar-se que a l’interior hi havia tres menors, el major d’ells de 16 anys. Van quedar atrapats més de 12 hores al pis ocupat on viuen amb la seva mare, que en aquell moment estava treballant. Un cop descoberta la situació, la mare va mobilitzar els veïns i finalment els bombers i la policia van alliberar els menors. LA FAVB i l’AV de Ciutat Meridiana consideren que els operaris “haurien d’haver comprovat si havia algú al pis abans de canviar la porta” i que van posar en risc la vida dels menors. És per això que les entitats volen que s’aclareixin els fets i s’investigui “si aquesta acció dels operaris, i de manera indirecta també del Banc Sabadell i Solvia, és constitutiva de delicte”.

En paral·lel, l’Ajuntament de Barcelona ha negociat un lloguer social per a la veïna afectada i els seus fills perquè puguin romandre al pis.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies