Comença la construcció de la nova àrea de gossos de Can Dragó

El recinte substituirà l’àrea actual un cop estigui enllestit al juny

Acaben d’arrencar les obres per construir una nova àrea de gossos al Parc Esportiu de Can Dragó. Aquest nou recinte se situarà tot just al costat de l’existent, ja obsoleta. Els usuaris guanyaran en prestacions i sobretot en superfície, ja que la nova àrea d’esbarjo tindrà aproximadament uns 1.000 metres quadrats. Pel que fa al recinte actual, continuarà en funcionament per tal de no deixar sense servei els usuaris, fins que no s’estreni el nou espai, que està previst que sigui el proper mes de juny.

El projecte preveu la reurbanització de l’espai, la col·locació de mobiliari urbà, un abeurador per als gossos i nova vegetació, seguint els criteris marcats per l’àrea de Benestar Animal de l’Ajuntament de Barcelona.

Aquesta serà la tercera àrea d’esbarjo per a gossos que s’estreni a Nou Barris, després de la de la via Favència i la del parc de la Guineueta. Aquesta darrera pendent de reobrir després d’unes rectificacions, durant la propera primavera. La idea de l’Ajuntament és apostar per la convivència entre les persones i els animals de companyia i oferir zones on els gossos puguin córrer, jugar i fer les seves necessitats sense generar molèsties.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies