El parc de la Guineueta tornarà a tenir lavabos públics

Els serveis obriran juntament amb la guingueta de la plaça central

El parc de la Guineueta tornarà a tenir lavabos públics, tal com reclamaven des de fa temps els usuaris. Temps enrere el parc havia tingut serveis, però es van tancar i van passar a formar part de la caseta dels jardiners. Ara, un cop acabada la remodelació del parc, es recuperaran els lavabos públics. Estan situats a la guingueta de la part central, està adaptat i disposarà de canviador per als nadons. Encara estan tancats, ja que els gestors del bar es faran càrrec del manteniment i neteja del lavabo. El concurs ja s’ha resolt, però el guanyador ha presentat al·legacions i s’està a l’espera de la resposta dels serveis jurídics de l’Ajuntament. El Consistori espera obrir la guingueta i els serveis el més aviat possible. De moment, tant la guingueta com els serveis ja es troben a lloc i senyalitzats, vigilats de prop pels usuaris del parc, impacients per estrenar-los.

Fa temps que els usuaris del parc reclamaven la necessitat de tenir uns serveis públics al recinte. D’una banda perquè hi van molta gent gran i molts infants, i d’altra banda, per evitar actes incívics darrere els matolls.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies