Jornada d’educació ambiental familiar

La plaça Major acull els tallers del cicle ‘Nou Barris es mou per la sostenibilitat’

Avui teniu una cita amb l’educació ambiental a Nou Barris. La plaça Major de Nou Barris acollirà tallers d’educació ambiental adreçats a tota la família, acompanyats de l’espectacle de titelles ‘La Botigueta’, de la companyia Tanaka Teatre, en el qual el públic participa, decideix i es converteix en un/a consumidor/a amb superpoders.

La jornada, organitzada per  SCEA (Societat Catalana d’Educació Ambiental), comença a les 11h amb el següent programa de tallers simultanis oberts a tothom:

– Construeix el teu hort vertical. Taller pràctic per a adults i infants encarat a creur un petit hort vertical que podrem col·locar en qualsevol espai d’una terrassa o balcó. Una estructura amb materials reciclats i adequada per al cultiu de plantes aromàtiques i petites hortalisses. A càrrec de: L’Ortigacoop SCCL

– Vine a fer el teu Furosiki. Aprofitant i recuperant peces de roba d’antics llençols o draps, amb l’inspiració de l’art japonés (Furosiki) i una mica de pintura, podeu crear embolcalls per guardar, transportar o embolicar objectes quotidians i generar menys residus. A càrrec de: LABcreatiu

– Descobreix la tècnica per fer Kokedama. El Kokedama és una tècnica japonesa que consisteix en plantar una planta en una bola molsa. A càrrec de: Koquercus Titi Sastre. Fundació Vincles.

– Contes d’Aigua sense paraigua. Recull de llegendes de totes les parts del món (la Noia Oceà, Kooboo i l’arbre de cautxú) que giren al voltant de l’aigua. A càrrec de Victoria Martín.

A les 12h començarà l’obra de teatre ‘La Botigueta’ de l’Amàlia sobre consum conscient a càrrec de Tanaka Teatre SCP.