L’Ateneu Popular 9 Barris clou avui ‘Nu’, el 23è Circ d’Hivern de

L’espectacle arriba a la darrera representació amb les entrades esgotades

Després de gairebé un mes, l’equip de Quim Girón representa avui per darrer cop ‘Nu’, l’espectacle del Circ d’Hivern d’enguany. L’obra es va estrenar el 22 de desembre i tot i alguna incidència, com la lesió i substitució d’un dels artistes, ha gaudit d’una bona acollida per part del públic i de la crítica. L’aposta d’enguany feia honor al seu nom, ‘Nu’ i proposava un espectacle ple d’humor i fantasia en un escenari nu d’artificis i decorats. El protagonisme era per als personatges, que es despullen metafòricament en escena enmig d’equilibris, dansa, perxa xinesa i tècniques circenses poc vistes, com la suspensió capil·lar. Tot plegat per oferir al públic una bona estona i una reflexió sobre les relacions humanes a partir dels objectes.

A partir de demà, ‘Nu’ enceta un altre capítol. Passa a la història dels Circ d’Hivern de l’Ateneu i inicia la recerca de noves sales i escenaris pels quals rodar i mostrar-se.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies