Gairebé dos mesos d’avaria a les escales mecàniques de Costabona

Els veïns de Ciutat Meridiana reclamen una solució definitiva per a les instal·lacions

Les escales mecàniques del carrer de Costabona, a Ciutat Meridiana, no funcionen des de finals de novembre. Al cartell d’incidència encara es pot veure l’avís de l’empresa de manteniment que anuncia que vindran a fer tasques de manteniment el 30 de novembre de 2018. Al voltant de la instal·lació, els veïns es mostren més que farts amb una situació que es repeteix des de la inauguració de les escales mecàniques. És un veïnat envellit que es troba avaries constants i que considera que cap de les contrates de manteniment ha resolt el problema. El passat més de març l’Ajuntament els va demanar paciència fins que entrés la nova contrata a l’estiu i va obrir un expedient sancionador a l’empresa. Però els veïns es queixen que no hi ha hagut cap canvi. Asseguren que les avaries triguen dies o setmanes en reparar-se i quan ho fan, les escales mecàniques funcionen per poc temps. Els veïns afirmen que alguns tècnics els han dit que el problema rau en el disseny, ja que serien escales mecàniques d’interior, no d’exterior, i la pluja provocaria avaries. A aquest factor s’afegeix els casos de vandalisme, com sembla que ha succeït en aquest darrer incident.

Ara ja fa gairebé dos mesos que es troben fora de servei i això els obliga a pujar una llarga escala o fer una gran volta amb pendent pronunciat.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies