Diumenge, abril 14, 2024
SocietatVallbona

En l’aire la continuïtat del projecte de dinamització ‘El Rec Comtal es mou’ per manca de finançament

La Taula Comunitària que gestiona el projecte demana alternatives a l’aportació que feia el Consorci del Besòs

La Taula Comunitària del Rec Comtal lamenta la decisió del Consorci del Besòs, que enguany no finançarà el projecte comunitari ‘El Rec Comtal es mou!’ Es tracta d’un projecte sociocultural que es va engegar de forma comunitària entre el barris de Vallbona (Barcelona) i Can Sant Joan (Montcada) un cop inaugurada la millora dels entorns i del camí del rec Comtal entre els dos barris. Busca la cohesió social, la convivència i la dignificació del Rec Comtal a partir del medi ambient, la cultura, la memòria històrica, l’economia social i la participació. En aquesta línia organitzen tallers mediambientals, jocs infantils i altres activitats. El programa se centra bàsicament a l’estiu, amb una durada d’uns 5 mesos. Fins ara el projecte ha tingut una aportació per part del Consorci del Besòs de 15.000 euros segons la Taula Comunitària del Rec Comtal. Un pressupost que aquest any tenien intenció de consolidar i d’augmentar fins als 45.000 per tal de potenciar més les activitats i el projecte sociocultural. I que ara veuen perillar, tot i que les valoracions fetes pels ajuntaments i les entitats han estat positives, amb alguns aspectes a millorar.

Des del Districte de Nou Barris es recorda que la subvenció per finançar el projecte l’atorgava el Consorci del Besòs, que enguany ha decidit deixar de concedir-la. A més, asseguren que des de Nou Barris comparteixen els objectius de treballar al rec Comtal per millorar la sostenibilitat, la convivència i promoure’n un gaudi responsable. Per això, afirmen que properament el Districte es reunirà amb l’Ajuntament de Montcada i Reixac per abordar els projectes a dur a terme al rec Comtal.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies