L’Ajuntament negociarà per trobar un acord per al solar de Maladeta

Les entitats i usuaris dels horts continuen defensant el terreny davant les promotores privades

Dimecres representants de l’AV de Porta es van reunir amb la Regidora de Nou Barris, Janet Sanz, per defensar els terrenys de la Maladeta. Els veïns continuen oposant-se a la construcció de més pisos per part de promotores privades. Ja fa temps que reclamen a l’Ajuntament l’expropiació d’aquests terrenys per a un ús públic. Els representants veïnals van arribar a la reunió acompanyats per una trentena de veïns i usuaris dels horts de la Maladeta. Aquests es van mantenir concentrats davant la Seu del Districte durant més d’una hora.

L’AV de Porta va sortir de la reunió amb un gust amarg però amb l’esperança de trobar una solució al conflicte. La regidora es va comprometre a negociar per intentar arribar a un acord amb les empreses amb visió de les necessitats de la ciutat.  Tot i això no va acabar de concretar la fórmula per aconseguir el consens de totes les parts.  Els veïns tenen clar que la Maladeta ha de ser un espai públic i és per això que continuaran convocant accions i mobilitzacions. Tots els dissabtes de febrer han convocat un vermut ‘de pic i pala’ als terrenys de la Maladeta. D’altra banda, continuen recollint signatures per introduir a l’ordre del dia del Consell Plenari un punt que demani el posicionament de tots els partits polítics davant els terrenys de la Maladeta. De moment ja en tenen recollides unes 1.400, una xifra que pensen incrementar en les futures accions.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies