Tot a punt per iniciar les obres del vial que donarà sortida al carrer del Pedraforca

Connectarà la part alta de Ciutat Meridiana amb Can Cuiàs en paral·lel al camí per a vianants

Les obres que donaran sortida al carrer del Pedraforca estan a punt de començar.  A partir d’avui es retiraran els vehicles del final del carrer per tal de començar a fer les tasques de replanteig. Les obres resoldran la connexió de la part alta de Ciutat Meridiana amb Can Cuiàs. Fins ara, el carrer de Pedraforca acabava en un cul-de-sac que complica la mobilitat rodada dels veïns. El vial nou tindrà sentit únic i enllaçarà a través del talús el punt final del carrer del Pedraforca amb la cruïlla del carrer de les Agudes amb el passatge de Wagner, a la frontera entre Ciutat Meridiana i Can Cuiàs. El projecte té un pressupost d’un milió i mig d’euros i inclou també la instal·lació de mobiliari urbà i xarxa de claveguera. També es naturalitzarà el talús amb nova vegetació. Està previst que les obres s’acabin al setembre.

Les obres comencen amb retard. El projecte estava previst que es dugués a terme el gener de 2017, quan va acabar la reurbanització del carrer del Pedraforca. Però la tramitació de les expropiacions dels terrenys ha endarrerit tot el procés. Ciutat Meridiana té la peculiaritat que molts dels espais que envolten els edificis pertanyen a les comunitats de veïns. I han calgut unes 500 expropiacions per poder engegar el projecte del nou vial. Un projecte molt reivindicat pels veïns i veïnes.  Durant aquest temps sí que s’ha obert un camí de vianants amb un recorregut en paral·lel al qual tindrà el vial. Aquest camí es va inaugurar fa uns mesos.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies