Quatre equipaments de Nou Barris participen en la marató d’estalvi energètic

La campanya vol sensibilitzar en el consum i destinarà l’estalvi a la lluita contra la pobresa energètica

La Seu del Districte de Nou Barris, el CEM Cotxeres Borbó, el CC Can Verdaguer i l’escola Ferrer i Guàrdia participen enguany en la marató d’estalvi energètic organitzada per l’Ajuntament de Barcelona i que té lloc al llarg del mes de febrer. És una campanya de sensibilització i de bones pràctiques en l’ús i el consum d’energia que té la voluntat afegida de destinar l’estalvi econòmic aconseguit a la lluita contra la pobresa energètica. L’any passat, a tota la ciutat es va aconseguir reduir el consum en una quantitat equivalent a la de 1.083 famílies de quatre membres i prop de dues piscines olímpiques.

Durant tot el mes de febrer, un total de 62 edificis i equipaments municipals de tots els districtes participen en la Marató. Això vol dir que durant aquest mes, les persones que hi treballin o facin ús de l’equipament s’hauran de fixar molt bé en com consumeixen energia. Setmanalment es farà un control dels consums d’aigua, electricitat i gas, i es mirarà si s’ha aconseguit reduir-ho respecte als consums dels anys anteriors. S’anirà anotant i al final del mes se sabrà quant han aconseguit estalviar. Aquest estalvi es traduirà en una quantitat de diners que es destinarà al projecte E3, una iniciativa educativa de lluita contra la pobresa energètica.

En aquest enllaç trobareu alguns consells útils per estalviar energia.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies