El bus a demanda de Torre Baró arriba a uns 72 usuaris diaris després de 10 dies en marxa

El veïnat pot sol·licitar el servei ‘El meu bus’ a través d’una aplicació de mòbil o una trucada gratuïta

Satisfacció a l’Ajuntament per les xifres del servei de bus a demanda de Torre Baró. Porta en funcionament 10 dies, i segons les dades de Districte de Nou Barris, en aquest temps l’han utilitzat 515 passatgers i compta ja amb 205 usuaris registrats, la majoria dels quals tenen entre 35 i 54 anys. Les recollides de passatgers a demanda han estat sobretot en dies feiners, amb unes 72 persones de mitjana cada dia.

El bus a demanda s’ha implantat com a solució per a la part alta de Torre Baró, per tal que el veïnat pugui desplaçar-se a serveis i equipaments del barri, o bé per arribar fins a la part baixa de Torre Baró, on hi ha tota l’oferta de transport públic. De fet, enllaçar la part alta i la part baixa d’aquest barri, amb una orografia i un urbanisme complicats, és l’objectiu principal d’El meu bus, el nom que rep aquest servei que funcionarà durant dos anys com a prova pilot.

El funcionament del bus a demanda és relativament senzill. L’usuari s’ha de registrar i demanar l’autobús a través de l’aplicació gratuïta elMeuBus o d’una trucada al telèfon gratuït 900 92 75 75 (operatiu entre les 7 i les 20h), per al dia i hora que necessiti. Aquest servei es pot sol·licitar per a un sol dia o bé de manera periòdica. Hi ha 28 parades fixes per escollir el punt de recollida, tant de pujada com de baixada, i dins de l’horari establert, que els dies laborables va de les 7h a les 20.30h. El bus a demanda té incorporat un sistema intel·ligent que encaixa les sol·licituds de servei rebudes. Tot i que el trajecte es pot sol·licitar en qualsevol moment, recomanen fer-ho amb prou antelació per garantir-ne un bon servei, és a dir, unes dues hores abans. Podeu consultar tota la informació en el web de TMB El meu bus.

La prova pilot s’ha previst que duri dos anys. Un cop acabat aquest període, se n’analitzaran els resultats per estudiar la implantació definitiva del servei i l’ampliació a altres punts de la ciutat amb dificultats d’accés al transport públic.

El projecte es posa en marxa en el marc del Pla de Barris, amb la implicació del Districte, la Regidoria de Mobilitat i TMB. Com a inversió inicial s’hi han destinat 380.000 euros, per a la preparació de la infraestructura i la tecnologia, mentre que el cost anual estimat (despeses d’operació menys ingressos) puja a uns 500.000 euros, que assumeix l’Ajuntament a través del Pla de Barris.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies