Hip-hop contra el bullying, la violència als mitjans i les guerres

La companyia infantil Més Tumàcat treu un tema per conscienciar als més petits

La compayia d’animació i teatre infantil Més Tumàcat acaba d’estrenar un videoclip per combatre el bullying a les aules, la violència als mitjans de comunicació i les guerres. A ritme de hip-hop i amb molt sentit de l’humor, com sempre, aquests pallassos sense fronteres volen sensibilitzar els més petits en la cultura de la pau.  El videoclip ‘Esclafa la violència’ té com a escenari les aules d’un dels instituts de Nou Barris, el Galileo Galilei.

Amb aquest vídeo, volen oferir una eina per treballar a les aules o altres espais educatius o culturals el respecte i el diàleg. ‘És el nostre petit gra de sorra per acabar amb la violència. – explica Ricard Llatge, de la companyia Més Tumàcat-   Primer de tot a les aules, perquè el bullying el vivim molt a prop dins el nostre públic infantil, i després contra  la violència i les guerres al món en general´. I és que a la cançó parlen de la violència en tots els nivells de la societat.  La cançó fa temps que la canten en els seus espectacles, amb molt bona acollida per part del públic, i ara han volgut fer un pas més i convertir-la en un vídeo que es pugui compartir i escoltar arreu.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies