Verdum estrena voreres més amples al carrer d’Almansa

Molts veïns lamenten la pèrdua dels dos sentits de circulació i la reducció de les places d’aparcament

Queden per definir només els darrers retocs de les obres de remodelació del tram més alt del carrer d’Almansa, al barri de Verdum. L’associació de veïns del barri i els tècnics de l’Ajuntament decidien avui on ubicar ara mobiliari urbà com ara les papereres i els bancs.  Són els darrers detalls d’una obra que des del primer dia ja va generar algunes crítiques veïnals. L’Ajuntament va decidir ampliar les voreres del carrer i convertir-lo en un vial de direcció única amb dos carrils. El motiu, la implantació dels nous busos de la xarxa ortogonal impedia la doble direcció que defensaven molts veïns. A més, amb el nou disseny de vorera més ample es perdia l’aparcament en bateria de vehicles. Amb la nova redistribució dels cotxes en línia es perden moltes places d’aparcament. “Molta vorera, molta vorera i no hi ha lloc ni per als cotxes, ni perquè aparquin ni per a res. -es queixa Isabel Zaragoza, veïna del barri- Què hem de fer amb els cotxes que tenim? Ho veig molt malament.”

Aquestes modificacions encara no acaben de convèncer a molts veïns del barri, que creuen que aquest carrer no necessitava una vorera d’uns cinc metres. Segons els veïns, la vorera més ample només serveix per descongestionar l’entrada i sortida d’alumnes a les dues escoles que hi ha en un tram del carrer. “Em sobra una mica de vorera perquè aquest no és un carrer per passejar. Fa pujada, passejar poc, però queda més bonic, a la vista és més maco.”, explica Conchi Machado, una altra veïna.

Les obres finalitzen amb retard, i encara falten per definir els darrers detalls com ara l’ubicació dels bancs i les papereres. En el tram més alt del carrer s’hi han ubicat parterres amb arbres al mig de la vorera. A més, s’han renovat l’enllumenat tant el que dona a la vorera com el que està destinat a il·luminar la calçada.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies