Un taller d’autocura per a les dones que volen millorar les seves relacions

Les sessions organitzades pel PIAD de Nou Barris treballen les emocions i la comunicació des d’una perspectiva de gènere i intercultural

El Punt d’Informació i Atenció a la Dona (PIAD) de Nou Barris ha organitzat per als propers mesos un nou taller dirigit a les dones. Aquesta vegada se centrarà en la millora de les relacions.

Tots els dimarts des del 5 de març fins al 7 de maig, de 18 a 20h, al Casal de Joves de la Prosperitat s’hi durà a terme una reflexió sobre les desigualtats de gènere i el treball de les relacions de parella, l’amor romàntic, i les diverses manifestacions de la violència masclista, amb la finalitat de prevenir-les. L’objectiu final d’aquestes 10 sessions no és altre que el d’afavorir el treball de les emocions i la comunicació en llibertat des d’una perspectiva de gènere i intercultural.

Com és habitual, el taller és gratuït però cal inscripció prèvia tot concertant cita prèvia al telèfon 936 197 311, en horari de dilluns a divendres de 9 a 14h, i de dilluns a dijous de 16 a 19h. També es pot demanar cita de manera presencial en l’horari indicat anteriorment.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies