Un taller d’autocura per a les dones que volen millorar les seves relacions

Les sessions organitzades pel PIAD de Nou Barris treballen les emocions i la comunicació des d’una perspectiva de gènere i intercultural

El Punt d’Informació i Atenció a la Dona (PIAD) de Nou Barris ha organitzat per als propers mesos un nou taller dirigit a les dones. Aquesta vegada se centrarà en la millora de les relacions.

Tots els dimarts des del 5 de març fins al 7 de maig, de 18 a 20h, al Casal de Joves de la Prosperitat s’hi durà a terme una reflexió sobre les desigualtats de gènere i el treball de les relacions de parella, l’amor romàntic, i les diverses manifestacions de la violència masclista, amb la finalitat de prevenir-les. L’objectiu final d’aquestes 10 sessions no és altre que el d’afavorir el treball de les emocions i la comunicació en llibertat des d’una perspectiva de gènere i intercultural.

Com és habitual, el taller és gratuït però cal inscripció prèvia tot concertant cita prèvia al telèfon 936 197 311, en horari de dilluns a divendres de 9 a 14h, i de dilluns a dijous de 16 a 19h. També es pot demanar cita de manera presencial en l’horari indicat anteriorment.