L’Ajuntament instal•la abans d’hora la senyalització de l’avinguda dels Quinze

Els operaris han canviat el nom de l’avinguda de Borbó a les indicacions de trànsit  

Aquest matí els operaris han canviat la senyalització dels dos cartells indicatius de trànsit a les cruïlles de l’avinguda de Borbó amb els carrers de Joan Alcover i Costa i Cuxart. Les noves plaques indiquen ja el nom amb el que està previst rebatejar el carrer: avinguda dels Quinze. Aquest canvi de nom, que va sorgir d’una iniciativa veïnal, encara no s’ha fet oficial. De fet, segons les entitats del barri i la Taula de la República de Nou Barris no està previst fins al març rebatejar l’avinguda.

Segons l’Ajuntament, hi ha hagut una descoordinació entre la data de col·locació dels cartells de trànsit i la data en que es farà públic el canvi de nom oficial.  L’Ajuntament té previst despenjar els cartells indicatius fins que no es faci públic el canvi de nom de l’avinguda de Borbó per Els Quinze. Des de districte també s’ha confirmat que la data d’inauguració serà, segurament, a principis del mes de març.

Mentrestant, els cartells han agafat per sorpresa als més observadors.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies