Diumenges en tribu a l’Ateneu Popular 9 Barris

Espectacle de titelles i un concert de soul per gaudir en grup o família 

Els diumenges en tribu són programacions gratuïtes per a totes les edats i tipus de tribus, grups i famílies possibles. Són espectacles infantils i concerts, amb menús a preus populars amb un carrer sense cotxes per poder gaudir dels diumenges.  Avui podreu gaudir d’un espectacle de titelles i d’un concert de soul.

La companyia Mimaia Teatre ens presenta ‘Roig Pèl-boig’, un espectacle de titelles que explica la història sobre el valor de les coses que envolten les nostres vides.  A les mines de carbó viu en Roig Pèl-boig. Encara és un nen i ja coneix el treball dur de la mina. El carbó que troba il·lumina el món de fora, un lloc idealitzat on somia escapar algun dia. Però en el món de fora les coses no són com ell les imaginava.

I després concert de soul amb Monique Makon & The Soul Titoo’s. Podreu gaudie de la talentosa veu femenina sorgida de Ciutat Meridiana. Monique, descoberta al Kasal de Joves de Roquetes, es mou còmodament en diferents registres de la música negra (soul, jazz, r’n’b, blues, rock). Una jove promesa amb moltes possibilitats que actuarà avui a l’ateneu.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies