Es renova el parc infantil de la Torre Llobeta

El recinte acumulava queixes des de fa anys pel seu mal estat

Des de fa uns dies està en marxa la renovació completa de l’àrea de joc infantil de la plaça de la Torre Llobeta. Una remodelació que ve després d’anys de queixes sobre el mal estat de les instal·lacions, ja que els elements de fusta que hi havia estaven molt deteriorats, corcats i les famílies patien per l’estabilitat dels ancoratges. Una altra de les queixes eren els forats a la sorra. Ara, en canvi, les famílies es trobaran un recinte una mica més petit però amb unes instal·lacions més modernes. El debat s’ha generat entre les famílies en saber que el terra serà de cautxú, enlloc del sauló que hi havia fins ara. Per a alguns, millor. I per a altres, troben a faltar un lloc on els infants puguin jugar amb la sorra.

Les obres d’aquesta àrea de joc infantil arriben amb un parell d’anys de retard per un problema burocràtic, un error administratiu que va obligar a reiniciar el procés. Les obres formen part d’un paquet de renovació de cinc parcs per a infants al districte previstes per a aquest inici d’any.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies